Sla de navigatie over

La Cantina voert kwaliteitswijnen in uit Italië, Spanje en Portugal, via rechtstreeks contact met de wijnbouwers, aan betaalbare prijzen en een uitstekende service.
Meer over La Cantina

Onze kwalitatieve service

Kortingen

La Cantina verwent zijn klanten met aangename kortingen. Deze lopen op naargelang de hoeveelheden, tot maximum 10%.

Ontdek onze kortingen

Leveringen

La Cantina verzorgt voor u een levering op maat. Alle bestellingen binnen een straal van 25km worden zelfs gratis aan huis geleverd.

Bekijk onze leveringsvoorwaarden

Geschenken

Wilt u graag iemand verrassen ? La Cantina kan een geschenkverpakking op maat leveren, naar ieders wens en budget.

Bekijk onze geschenkverpakkingen

STOPZETTING !!!

Beste klanten,

Na 16 jaren onze hobby met veel passie te hebben uitgeoefend, hebben we begin dit jaar besloten om met de wijnhandel te stoppen. De wijnen die nog in voorraad zijn kunnen nog besteld worden. De wijnen die niet meer verkrijgbaar zijn, worden stelselmatig van de website verwijderd. MAAR... op is op! Indien u nog een laatste bestelling wil plaatsen, aarzel dan niet te lang aub.

Wij danken jullie voor het vertrouwen van al die jaren.

Rudy en Sylviane.

 

Verzenden van wijn

Beste klanten,

Regelmatig krijgen we bestellingen binnen uit andere landen. Voornamelijk uit Nederland. Het is echter een hele omslachtige en tijdrovende procedure om een paar flessen wijn te verzenden. Bovendien duurt het zeer lang eer de wijn bij de klant is en liggen de kosten veel te hoog. Door de slechte ervaringen hiermee, worden er geen wijnen meer verzonden. Lokale leveringen zijn geen probleem (doen we zelf). Verder afgelegen klanten zijn uiteraard steeds welkom om na afspraak hun wijn zelf af te halen. 

Bedankt voor uw begrip.